Opslagstavlen

Kære Elever og forældre

Tak for en fantastisk uge på Brøndbyvester Skole. I alle vores afdelinger er der i ugens løb, arbejdet med trivsel og samarbejde på tværs af årgangene. Indskolingen har udviklet danse i samarbejde med deres venskabsklasser, mens mellemtrin og overbygning har arbejdet med trivsel på deres nye gange, hvor de er blandet fra 4. - 9. klasse.

Det er helt fantasktisk at opleve, hvorledes eleverne tager imod hinanden, samarbejder, hjælper hinanden og passer på hinanden. F. eks. var 80 drenge fra 4. - 9. klasse i Zoologisk Have i onsdags. Her arbejdede de bl.a. med matematik.

Ikke bare fra eleverne har der lydt: "hvor er det fedt". Lærerne kommer også og fortæller om deres fantastiske oplevelser og at den ekstra planlægning, som en uge som denne bringer, er det hele værd. Vi har virkelig fået mange gode oplevelser, som vi kan bygge videre på.

Dagen i dag har været et vidnesbyrd på de mange gode relationer. Skolernes Motionsdag har afsluttet dagen, hvor elever fra flere årgange har stået for instruktionen ved de forskellige poster. Det er fedt at opleve, hvorledes selv 9. klasser kan lytte på elever fra 5. klasse når de instruerer i aktiviteten - og så se hvordan de engagerer sig efterfølgende.

Oven på en fantastisk uge og en hektisk sensommer, kommer efterårsferien som et kærkomment afbræk i dagligdagen. Jeg håber, I alle vil få en skøn uge hvor der er tid til at nå lidt af det der ikke nås i hverdagen. At I får tid til at være sammen og måske endda tager tid til at nyde naturens efterårsfarver.

God efterårsferie til jer alle

Joachim Kjølberg
    Brøndbyvester Skole
    Joachim Kjølberg den 13-10-2017

For bestilling af SKOLEMÆLK se vedhæftede folder.

kontoret
    Sussie Rimmen Ziegler den 15-08-2017
  • Raket affyringer fra matematikkensdag 2016.
    Steen Schubert den 21-11-2016
  • Brøndby Kommune på Facebook og Instagram

Nu kan du finde Brøndby Kommune på Facebook- og Instagram, hvor man i ord og billeder vil fortælle nyt om stort og småt, der har interesse for borgerne i Brøndby. Instagram-siden finder man under ”brondbykommune” og Facebook-siden hedder www.facebook.com/brondbykommune

Joachim Kjølberg den 14-10-2016