Ordensregler for frikvarter

• Du skal være med til at gøre Brøndbyvester Skole til et rart sted at være.
  • Du skal altid tage hensyn til andre.
  • Hvis du har legetøj, mobiltelefon og penge med i skole skal du selv passe på det.

Inde

• Du skal færdes roligt på gangene og tage hensyn til dine kammerater og skolens ting.
  • Du må kun bruge brandtrapperne, hvis det brænder.
  • Hvis du vil på besøg i en anden klasse, skal det være hyggeligt for både dig og klassen.
Ude
  •  I skolegården må du spille med små og bløde bolde
  • Du må være på boldbanen, når der ikke er undervisning.
  • Du må lege og spille fodbold på Regnbuens/Dråbens legeplads i 10-frikvarteret og spisefrikvarteret.
  •  Hvis du vil kaste med sne, skal det være på boldbanen.
  • Det er tilladt at bruge skateboard, rulleskøjter og løbehjul i skolegården efter kl. 13.00

Brug af mobiltelefoner på Brøndbyvester Skole

• Mobiltelefoner må ikke benyttes i undervisningstiden.
  • Kamarafunktionen må kun benyttes efter aftale med en lærer.
  • Hvis disse principper overtrædes, træder de nuværende procedrer i kraft.
  • Procedure i forbindelse med elevers mobiltelefoner, som bruges i undervisningstiden og som indleveres her på kontoret.
  • Når mobiltelefonen indleveres af læreren, bliver elevens navn og klasse noteret i en bog. Eleven får sin mobiltelefon udleveret efter skoletid samme dag.
  • Sker det at samme mobiltelefon inddrages 2. gang, noteres navn og klasse igen, og der bliver taget kontakt til forældrene, som efterfølgende skal afhente mobiltelefonen.