Sussie Rimmen Ziegler den 26-06-2015

GLEMMEKASSEN er blevet tømt, og indholdet ligger på bordene i billedkunst-lokalet over hele sommerferien.
    Kom endelig og se efter, om I kan finde glemt tøj mm.

Rigtig god sommer til alle.

Hilsen Sussie/kontoret
    Alice Bech Eklund den 22-06-2015
    Velkommen.smiley
    Jeg er glad for at kunne byde velkommen til Joachim Kjølberg som ny skoleleder på Brøndbyvester Skole fra 1. august. Joachim har de seneste knapt otte år været viceskoleleder på Løjtegårdsskolen i Tårnby Kommune. Han sprang fra medicinstudiet til læreruddannelsen og er i dag næsten færdig med en diplomuddannelse i offentlig ledelse. Joachim melder sig klar til at påtage sig ansvaret og opgaven som skoleleder i Brøndby Kommune. Han udtaler i den forbindelse:

”Jeg glæder mig meget til mødet med elever, forældre og medarbejdere på Brøndbyvester Skole. Især ser jeg frem til, at vi sammen sætter fokus på læringseffekten, så alle elever bliver så dygtige så muligt og får mulighed for at blive "verdensmestre".”

• Leif Schmidt Jensen den 08-06-2015
    Steen Schubert den 19-05-2015